Kultur

Endelig er der byfest i Gylling!

Foto: Odder Kommune

Efter to år med Corona er Gylling Byfest tilbage den 16.-18. juni.

Formand for Gylling Kulturforening, Lars Dalsgaard Larsen, fortæller:

– Vi glæder os til, at vi som by kan fejre fællesskabet og endelig kan være sammen til større begivenheder igen.

Gylling Byfest – lokalt for alle er noget vi mener og derfor har vi prøvet, at sammensætte et program med noget for alle aldersgrupper. Der vil være: legeland, trylleshow, ansigtsmaling, konkurrencer for børn og voksne, petanque, banko, strik og drik, samt meget mere. Derudover vil der være mere musik end tidligere, så der ligeledes her vil være noget for enhver smag.

Efter to år med nedlukning har byfesten og byens foreningerne brug for gæster mere end nogensinde før. Vi håber, at hele Gylling og omegn vil være med til, at fastholde traditioner samt skabe nye traditioner, så invitér familie, venner og naboen med, så vi kan få et brag af en fest fra den 16.-18. juni. 

Grøn profil

Byfestudvalget er blevet enige om, at Gylling Byfest skulle gøre, hvad vi kan for, at skabe en grønnere profil. 

Første idé blev, at lave den årlige byfest-konkurrence til en frøpose-konkurrence, hvor I kan købe en frøblanding, i Dagli’Brugsen Gylling, så man kan lave et lille stykke med biodiversitet hjemme i haven til glæde for dyr og mennesker.

En anden ting er at årets program ikke længere bliver husstandsomdelt. Programmet er 100% online, dog med et par enkelte plakater på udvalgte steder i byen.

Herudover vil alt emballage være genbrug eller flergangsbrug. 

Program

Program for Gylling Byfest kan ses på her.

Kommentarer