Samfund

Frakørsel E45 Aarhus Vest mod Aarhus er spærret natten til søndag

Det er den frakørsel, der tager trafikanter i nordgående retning ind mod Aarhus, der spærres henover natten Foto: Vejdirektoratet

Fra lørdag aften den 22. juni til søndag morgen den 23. juni er frakørslen ved E45 Aarhus Vest i nordgående retning mod Aarhus spærret. En stor hovedledning skal graves på tværs af rampen i forbindelse med udvidelsen af motorvejen. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet er i gang med at udvide E45 Østjyske Motorvej og lige nu foregår der en større ombygning af det store motorvejskryds ved Aarhus Vest.

I weekenden skal der graves en stor hovedledning, der fungerer som afvanding, ned på tværs af den frakørselsrampe, der tager trafikanter i nordgående retning ind mod Aarhus.

Frakørslen vil derfor være spærret i løbet af aften- og nattetimerne mellem lørdag den 22. juni og søndag den 23. juni.

Trafikale konsekvenser

Vejdirektoratet spærrer for frakørslen ved Motorvejskryds Aarhus Vest i nordgående retning fra lørdag den 22. juni klokken 18.30 til søndag den 23. juni klokken 9.00

Trafikanter, der kommer syd fra og skal ind mod Aarhus, kan i stedet benytte frakørsel 47 Tilst

Trafikanter der skal mod Herning må op og vende rundt ved afkørsel 47 Tilst og køre tilbage for at tage den modsatte frakørsel ved Aarhus Vest. Her kan man køre på Herningmotorvejen mod Herning.

Der er i øjeblikket flere spærringer ved Motorvejskryds Aarhus Vest

Et ekstra spor på E45

Vejdirektoratet udvider motorvej E45 mellem Kolding og Randers flere steder på en i alt 60 kilometer lang strækning for at lette trafikken og de lange køer i myldretiden.

Læs mere om udvidelsen af E45 og hold dig opdateret på de trafikale gener, mens der bygges på trafikinfo.dk

Kommentarer