Kultur

Kom nemt med bussen til Grøn Koncert i Aarhus 22. juli

Midttrafik har sat ekstra bybusser ind i Aarhus i forbindelse med Grøn Koncert på lørdag. Foto: Morten Rygaard

Planlægger du en tur med vennerne til Grøn Koncert i Aarhus den 22. juli, har Midttrafik gjort det ekstra nemt at komme med bybussen derud.

Midttrafik indsætter ekstra koncertbusser på linje 2A, så der kører busser med kort mellemrum fra Park Allé og ud til Grøn Koncert den 22. juli. For at gøre det ekstra nemt kan man købe særlige Grøn Koncert billetter.

Ekstrabusser på linje 2A

Linje 2A kører med ekstrabusser fra Park Allé til Paludan Mûllers Vej/Marienlystvej. Herfra skal du gå det sidste stykke vej til koncertpladsen.

Busserne kører med korte mellemrum fra klokken 12.30 til 16.00 og retur fra klokken 18.00 til 22.00. Busturen fra Park Allé til Grøn Koncert tager cirka 25 minutter.

Du kan stå af og på koncertbusserne ved alle 2A’s stoppesteder undervejs mellem Park Allé og Paludan Müllers Vej.

Se stoppesteder og rutekort

Sådan køber du billetter

Billetter kan købes på Midttrafik app eller Midttrafik webshop

Køb en Grøn Koncert busbillet til 44 kroner og rejs ubegrænset med Midttrafiks busser og Letbanen i hele Aarhus Kommune (zone 301 – 313) i 24 timer, inklusive natbus.

Grøn Koncert busbilletten er kun gyldig med et starttidspunkt på koncertdagen 22. juli 2023 sammen med gyldig billet eller armbånd til Grøn Koncert Aarhus 2023.

MobilePay

Du kan betale for busturen med MobilePay til nummer 545430 ved at skrive ’Grøn Koncert’ i tekstfeltet.

En MobilePay-billet koster 22 kroner hver vej. Det betyder, at du skal købe to billetter, hvis du skal både ud og hjem.

Billetten er kun gyldig enten fra Park Allé til koncertpladsen ved Marienlyst eller retur sammen med gyldig billet eller armbånd til Grøn Koncert 2023.

Rejs som du plejer

Du kan også betale med vores almindelige billetter, fx enkeltbilletter, klippekort, pendlerkort eller ungdomskort, hvis de er gyldige i zone 301 og 302.

Af hensyn til dørkontrol og hurtig afvikling af buskørslen, kan du desværre ikke bruge dit rejsekort i koncertbussen – medmindre du har en pendlerstrækning hvor zone 301 og 302 indgår.

Læs mere på Midttrafiks særlige infoside om Grøn Koncert

Kommentarer